304 Seinävalaisin Musta – Lampe Gras

266.00 

Design
Bernard Albin Gras for Lampe Gras
Konsepti
304 seinävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille.
304 seinävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat – varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat – ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain.
Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa – erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.
Huom. Tämä valaisin on tarkoitettu suoraan seinään asennettavaksi eikä siinä ole katkaisijaa. Valaisin on saatavilla myös versioissa, joissa on katkaisija (versio 304SW) ja johto + pistoke (versio 304CA) kanssa.

Tuotetunnus (SKU): 1e7a31c0aa9d Osasto: Avainsana tuotteelle