304CA Seinävalaisin Musta/Valkoinen – Lampe Gras

272.00 

Design
Bernard Albin Gras for Lampe Gras
Konsepti
304 seinävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille.
Seinävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat – varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat – ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain.
Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa – erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.
Huom. Tämä valaisin on versio, jossa on johto pistokkeella (versio 304CA), valaisimesta löytyy myös suoraan seinään asennettava versio ilman katkaisijaa, sekä versio, jossa on katkaisija (versio 304SW).

Tuotetunnus (SKU): 37ef0bdcccfa Osasto: Avainsana tuotteelle