304SW Seinävalaisin Sininen – Lampe Gras

333.00 

Design
Bernard Albin Gras for Lampe Gras
Konsepti
304 seinävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille.
HUOM: Tämä valaisin on suoraan seinään asennettava versio katkaisijalla. Valaisinta on saatavilla myös suoraan seinään asennettavana ilman katkaisijaa (versio 304), sekä johto+pistoke -versiona (versio 304CA )
304 seinävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat – varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat – ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain.
Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa – erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

Tuotetunnus (SKU): 58111ea1cba3 Osasto: Avainsana tuotteelle