AJ Seinävalaisin Aubergine – Louis Poulsen

630.00 

Design
Arne Jacobsen for Louis Poulsen
Konsepti
AJ Seinävalaisin on Arne Jacobsenin vuonna 1960 suunnittelema valaisin Kööpenhaminan SAS Royal Hotelliin (Radisson Blu). Valaisin oli osa koko hotellin designkonseptia. Moni hotellin tuotteista on saavuttanut tänä päivänä designikonin statuksen, ja etenkin AJ-valaisimesta on tullut maailmankuulu.
Arne Jacobsenin ikonisen designin 60-juhlavuoden kunniaksi Louis Poulsen on lanseerannut uuden dynaamisen väripaletin suosituille valaisimille: AJ-pöytä-, lattia- ja seinävalaisimille.
Värit voivat vaikuttaa meihin fyysisesti ja stimuloida aistejamme. Värejä voidaan käyttää erottamaan, järjestämään ja merkitsemään asioita. Musta, valkoinen ja vaalea petroleumin lisäksi uusi kokoelma koostuu seitsemästä uudesta väristä: tummanvihreä, okra, ruosteen punainen, keskiyön sininen, munakoiso ja kaksi harmaan sävyä. Värit liittyvät läheisesti Arne Jacobsenin omaan universumiin. Värit on valittu huolella, korostaen parhaiten AJ-valaisimen olemusta.
Käyttäjäystävällinen, mukava, kestävä ja hyödyllinen valaistus.
AJ-seinävalaisin munakoison valaisimenpää on karakterisen epäsymmetrisen muotoinen, joka määrittää valaistuksen ominaisuuden. Valaisimenpäätä AJ -seinävalaisimessa voidaan säätää 60 asteen verran sivuille. Valaisimen uniikin muotokielen ansiosta tämä on modernin klassikko.
Todella ainutlaatuinen profiili, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti ja, jonka juuret juontavat vuoteen 1960, jolloin SAS Royal Hotel lanseerattiin täydelliseksi suunnittelukonseptiksi, saavuttaen nyt kulttimaisen statuksen.

Tuotetunnus (SKU): 9a0edfac2a50 Osasto: Avainsana tuotteelle