AJ50 Seinävalaisin Valkoinen – Louis Poulsen

880.00 

AJ50 Ulkovalaisimet
Design
Arne Jacobsen for Louis Poulsen
Konsepti
AJ 50 Seinävalaisin on lanseerattu vuonna 2010, AJ-tuoteperheen 50-vuotisjuhlan yhteydessä.
AJ 50 Seinävalaisin on suunniteltu pohjautuen AJ-tuoteperheeseen, joka on suunniteltu vuonna 1960 Kööpenhaminaan SAS Royal Hotelliin (Radisson Blu).
Samanaikaisesti haluttiin ottaa käyttöön viimeisintä teknologiaa energiaa säästävien valonlähteiden muodossa, ja tästä syystä malliin kehitettiin sisäänrakennettu LED-valo. Ratkaisu voi loistaa yli 25.000 tuntia ilman valonlähteen vaihtamista ja kuluttaa ainoastaan 8 W. Valaisin palaa heti syttyessään täydellä teholla ja on tästä syystä erittäin sopiva liiketunnistimiin.
Designvalaisin, jolla on merkittävä profiili ja historia. Saatavilla nyt myös ulkotiloihin sopivana versiona.
AJ50 Seinävalaisimen valaisimenpää on karakterisen epäsymmetrisen muotoinen, joka määrittää valaistuksen ominaisuuden. AJ -seinävalaisimen valaisimenpäätä voidaan säätää 60 asteen verran sivuille. Valaisimen uniikin muotokielen ansiosta tämä on modernin klassikko.
Todella ainutlaatuinen profiili, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti ja, jonka juuret juontavat vuoteen 1960, jolloin SAS Royal Hotel lanseerattiin täydelliseksi suunnittelukonseptiksi, saavuttaen nyt kulttimaisen statuksen.

Tuotetunnus (SKU): 9ecad5253b54 Osasto: Avainsana tuotteelle