Älylukko - Oviku Nero

Älylukko – Oviku Nero

249.00 

Lukko, jota hallitset älylaitteellasi!
Avaa ovi puhelimellasi – sehän on aina mukana! Voit myös antaa jollekin toiselle sähköisen “avaimen” toistaiseksi, kertaluonteisesti tai haluamallesi ajalle etänä. Eikä vain yhdelle vaan pystyt hallitsemaan useiden henkilöiden avaimia, kutakin haluamallasi tavalla. Ja paljon muita lisäominaisuuksia!Vanhat avaimesi toimivat halutessasi silti entiseen tapaan. Yksinkertainen asennus ulko-oven sisäpuolelle oven pinnan ja vääntönupin väliin, mukana pitempi kara ja katkouraruuvit.
Tee nykyisestä lukostasi älylukko
Voit unohtaa avaimet, sillä avaimena toimii älylaitteesi. Halutessasi kuitenkin, myös vanhat avaimesi toimivat täysin normaalisti. Tuote sopii suurimpaan osaan suomalaisista ovista ja se on erittäin helppo asentaa.
Jaa kertakäyttö- ja kestoavaimia
Oviku Neron avulla voit jakaa esimerkiksi remontti- tai postimiehelle kertakäyttöisen pääsyn kotiisi ja kestoavaimet vaikka lastenhoitajalle tai sukulaisille. Voit myös poistaa kestoavaimia milloin vain ja päättää näin, kenellä on oikeus päästä kotiisi.
Saa ilmoituksia kun perheesi tulee kotiin
Oviku Neron ansiosta saat puhelimeesi ilmoituksen, kun oveasi käytetään. Tiedät siis, kun perheesi saapuu kotiin tai kun ystäväsi ovat tulleet kylään.

Katso video ja hämmästy!

Tuotetunnus (SKU): 62bc550d487d Osasto: