Amp Chandelier Large Smoke/Black – Normann Copenhagen

1,650.00 

Design Simon Legald for Normann
Konsepti
Tämä muotoilun katseenvangitsija on lisätty hiljattain Amp-valaisinkokoelmaan. Sen on suunnitellut Simon Legald, ja kuten muutkin kokoelman tuotteet, myös Amp-kattokruunu on valmistettu ihastuttavasta teräksen, marmorin ja lasin yhdistelmästä. Kattokruunu on tehty terässylinterin ympärille, ja siitä lähtee pieniä varsia, jotka yhdessä luovat muhkean ovaalin muodon. Jokaisessa varressa on pieni versio Amp-pöytävalaisimesta, mikä tekee muutoin veistoksellisesta ja dramaattisesta valaisimesta eloisan.
Lämmin ja kutsuva valo on luonteenomaista klassisille kattokruunuille ja se ilmenee myös tässä modernissa Amp-valaisimessa. Kattokruunu on sekä nostalginen että moderni. Seuraavan kerran kun kutsut vieraita kotiisi, tiedät mistä aiheesta ensimmäinen keskustelu käydään. Valaisin tuo iloa jokaiseen päivääsi.
Amp-kattokruunu on saatavilla kahdessa eri koossa – joko 15 tai 35 varrella. Valaisin on saatavilla kolmessa eri värissä ja on täydellinen lisäys vastaanottoon, aulaan tai ruokailuhuoneeseen – tai mihin tahansa riittävän suureen tilaan, jonne halutaan katseen vangitseva valaisin.

Tuotetunnus (SKU): 03865313dd99 Osasto: Avainsana tuotteelle