Arkiturbine 50 P1 Riippuvalaisin Valkoinen/Musta – Darø

535.00 

Design
Hans Christian Asmussen for Darø
Konsepti
Arkiturbine -valaisimen myötä Darø on lisännyt ainutlaatuisen ja jännittävän tuotteen valaisinvalikoimaansa. Arkiturbine on designvalaisin, joka on valmistettu digitaalisesti. Tämän ansiosta on syntynyt muotoilu, joka tullee tuomaan tälle valaisimelle klassikon aseman.
Inspiraatio Arkiturbine -valaisimen takana oli rakkaus estetiikkaan, konstruktivismiin ja epäsymmetriaan. Kukan epäsymmetrinen rakenne ja ilmalaivan konstruktiivinen estetiikka olivat inspiraationlähteinä avainasemassa valaisimen kehitysvaiheessa. Toinen inspiraation lähde oli turbiinien epäsymmetrisuus, jonka myötä muotoilusta tuli nykyisenkaltainen.
Arkiturbine 50 P1 riippuvalaisin Darølta on Hans Christian Asmussenin suunnittelema. Hän on onnistunut muotoilemaan valaisimen, jolle on ominaista pehmeä ja avoin muoto, joka aikaansaa uskomattoman varjojen leikin kattoon, seiniin ja lattiaan valaisimen ympärillä. Digitaalisen kokoamisen ja laserleikattujen levyjen ja kehyksen avulla valmistusprosessi on niin yksinkertainen kuin vain on mahdollista. Asmussen on luonut ihastuttavan valaisimen. Ainutlaatuinen muotoilu on viimeisin lisäys Darøn kasvavaan perintöön. Kauniin klassinen ripustettava valaisin, jossa on kuitenkin nykyaikaista ilmaisua.

Tuotetunnus (SKU): 8d179bb6eb02 Osasto: Avainsana tuotteelle