Blown SW4 Riippuvalaisin Opaali – &tradition

225.00 

Design
Samuel Wilkinson for &tradition
Konsepti
Blown SW4 Riippuvalaisin on Samuel Wilkinsonin ensimmäinen valaisin &tradition:lle. Se on elegantti puhallettu lasinen riippuvalaisin tikkikuviolla. Valaisin on saatavilla kahdessa eri versiossa; läpinäkyvässä, jossa kevyt hopean hohto sekä jännittävässä hiekkapuhalletussa valkomattaisessa versiossa.
Ripustin E27-kannalla on jauhelakattu. Siihen käy maksimissaan 60 watin lamppu.
Varjostin on suunniteltu leikkimieliseksi ja valon heijastuksia, vinoutumia ja taittumia kuviollisessa lasissa tutkivaksi. Wilkinson kertoo saaneensa idean katsoa maailmaa eräänlaisen suodattimen kautta, innoituksenaan antiikkinen keramiikka, vanhat lasipalat, vanhojen lamppujen linssit, majakat ja jopa heijastava pullo. Tikki-kuvion innoitus tulee sen sijaan siemenistä ja marjoista, joista tärkeimpänä vadelma.
Blown valaisimen valmistusprosessi on yhdistelmä teollista ja perinteistä käsityötä. Lasin kudos on aikaansaatu tietokoneavusteisen suunnittelun (CAD) avulla, jotta lasin jokainen kupla voidaan toteuttaa erittäin tarkasti. Perinteinen käsityö jättää jälkensä lasin puhalluksessa, jossa muoto ja koko ohjataan tiukasti muottien avulla.
Tämä elegantti riippuvalaisin yhdistää menneisyyden ja nykyajan. Molemmat versiot sopii käytettäväksi yhdessä tai erikseen, yksinään tai rykelmänä lukemattomissa eri sisustuksissa.

Tuotetunnus (SKU): 2d53ce58c751 Osasto: Avainsana tuotteelle