CamelBak SquadBak Mil 25L reppu coyote

325.00 

Vesihuoltoon: Veden kuljettamiseen ja jakamiseen sotilaskäyttöön suunniteltu suuritilavuuksinen 25L CamelBak Mil Spec. Helppo kuljettaa selässä integroidulla Independent Suspension kantojärjestelmällä tai se voidaan asettaa repun tukevalla kiinnityslenkillä ajoneuvon tai helikopterin kattoon roikkumaan. HydroGuard antibakteeripintaisten säiliön ja letkun ansiosta bakteerikannan kasvu on hitaampaa ja järjestelmä on turvallinen käyttää. Alaosassa suurikokoisen, sulkuventtiilillä varustetun ½” täyttöletkun lisäksi kaksi HydroLink -porttia, joiden avulla voidaan nopeasti täyttää jopa kolmea CamelBak juomarepun säiliötä samanaikaisesti ilman tarvetta ottaa säiliöitä ulos repuista (täytettäessä uusia Mil Spec Antidote säiliöitä tarvitaan väliin QL adapteri, tuotenro 90886). Täyttöletkun ympärillä eristesukka, jonka ansiosta vesi pysyy viileänä pidempään ja letku on suojassa haitallisilta UV-säteiltä.  

 

Omega Water Beast säiliön ympärys on eristetty 3-5mm suljetulla vaahtoeristeellä, joka pitää juoman viileänä pitkään. Suurikokoinen täyttöletku on yhteensopiva useimpien sotilasjärjestelmien kanssa. Repusta pääsee nopeasti irti pikasoljellisten olkaviilekkeiden ansiosta ja kolmen säädettävän kiinnityspisteen ansiosta se on nopea kiinnittää ajoneuvoon. Menee tyhjänä kuljetuksen ajaksi erittäin litteäksi, eikä vie tilaa kuten perinteiset vesisäiliöt. 

 

Materiaali 1000 denierin Cordura. Kantojärjestelmässä 10mm EVA pehmusteet lisäämässä käyttömukavuutta pidemmille kantomatkoille. Mitat 63,5cm x 48,5cm x 5cm. Paino tyhjänä: 1,08 kg. Molemmat väri eli Foliage ja Coyote täyttävät US Military NIR vaatimukset infrapunanäkyvyydestä (Near Infrared Reflectance). Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. 

 

Tuotetunnus (SKU): 94f8ca0cc54c Osastot: , ,