Caravaggio P1 Riippuvalaisin Opal – Fritz Hansen

289.00 

Design
Cecilie Manz for Light Years
Konsepti
Harvat valaisimet antavat niin pehmeää valoa kuin Caravaggio Opal -riippuvalaisimet. Valkoinen käsin puhallettusta lasista valmistettu varjostin kohtelee lampun valoa suurella huolellisuudella, ja antaa lämmintä alaspäin suunnattua valoa. Se auttaa valaisemaan ympäristön miellyttävällä ja tunnelmallisella valolla.
Kiitos läpinäkyvän valkoisen lasin, valaisimen antama valo virtaa kaikkiin suuntiin valaisten myös itse valaisimen. Päälle kytkettynä valaisimesta tulee kelluva valonpisara, mikä tekee ihmeitä kotisi tunnelmalle peittäessään kaiken pehmeään ja miellyttävään valoon.
Cecilie Manzin Caravaggio riippuvalaisin on saavuttanut modernin klassikon statuksen ennätysajassa. Alkuperäinen Caravaggio riippuvalaisin kiiltävämetallisine varjostimineen tunnetaan hyvin kohdistetusta ja alaspäin suunnatusta valosta. Caravaggio Opal yhdistää tunnistettavan muodon aivan uuteen valaisulliseen kokemukseen. Opaalilasinen varjostin antaa lämmintä ja himmennettyä valoa, joka toimii täydellisesti huoneissa, joissa tarvitaan tunnelmavalaistusta.
Varjostin on tehty puhalletusta lasista ja ripustuksessa käytetään taivutettua terästä, jossa on kaksi kierrettyä messinkistä osaa. Valaisin on käsitelty mustalla kromilla.

Tuotetunnus (SKU): 3a190e2467c9 Osasto: Avainsana tuotteelle