Doo-Wop Valkoinen – Louis Poulsen

400.00 

Design
Louis Poulsen for Louis Poulsen
Konsepti
Doo-Wop on 1950-luvun Navy-riippuvalaisimen uudelleenjulkaisu. Doo-Wop on epämuodollinen ja yksinkertainen riippuvalaisin, joka toimii monissa eri tarkoituksissa. Sen muotoilu on harmoninen ja sopii uskomattoman hyvin käytettäväksi itsekseen, rivissä tai osana ryhmää. Doo-Wop luo valoa olohuoneeseen, ruokailutilaan, keittiöön, toimistolle, lastenhuoneeseen, käytävään, portaikkoon, makuuhuoneeseen – lyhyesti sanoen se on raikas tuulenhenkäys ja upea valaisin talon joka huoneeseen.
Kuten mainittu, Doo-Wop on uudelleenjulkaistu vanha tuttu. Doo-Wop suunniteltiin laivaston käyttämiin rakennuksiin 1950-luvun lopulla. Niitä oli ruokaloissa, toimistoissa, käytävillä sekä monissa muissa paikoissa. Valaisin tunnettiinkin aikanaan nimellä Navy Pendant (Laivasto riippuvalaisin).
Doo-Wop säilyi Louis Poulsenin tuotevalikoimassa aina 1980-luvun alkupuolelle saakka, jolloin sen tuotanto lopetettiin. Sen jälkeen valaisimet ovat olleet suosittuja antikvariaateissa sekä huutokaupoissa, mikä lopulta johti tuotteen uudelleenjulkaisuun nykyaikaisia värejä hyödyntävänä nuorempana versiona.
Riippuvalaisin täydentää parhaalla mahdollisella tavalla olemassa olevaa Louis Poulsenin valaisinkokoelmaa useamman varjostimen valaisimissa. Se sopii erityisen hyvin myös yrityksen valaistusfilosofiaan. Valo tarjoillaan täsmälleen niin kuin sen muoto antaa ymmärtää, toisin sanoen valaisimessa ei ole mitään yksityiskohtia, jotka eivät antaisi lisäarvoa sen valontuottoon.
Lyhyesti sanoen Doo-Wop antaa miellyttävää valoa ensisijaisesti alaspäin, mutta myötävaikuttaa myös huoneen tunnelmaan. Sitä voi suositella olohuoneeseen, ruokailutilaan, keittiöön, toimistoon, lastenhuoneeseen, käytäville, portaikkoon sekä makuuhuoneeseen.
Huomioithan, että Doo-Wop -valaisimen teräs-, kupari- ja messinkiversiot eivät ole käsiteltyjä ja niihin kehittyy patinaa ajan myötä.

Tuotetunnus (SKU): 2b038a7fa522 Osasto: Avainsana tuotteelle