Eos Lattiavalaisin Mini Valkoinen – Umage

134.00 

Design
Søren Ravn Christensen for Umage
Konsepti
Vitan Eos lattiavalaisin on täysin uniikki valaisin, joka on tehty hanhen höyhenistä. Upeiden höyhenten ansiosta valo loistaa pehmeän kauniisti. Ja tietysti myös valon ollessa sammuksissa on valaisin itsessään jo taideteos.
Voit asettaa sen olohuoneeseen, joko nojatuolin tai sohvan viereen. Valaisinta voi käyttää myös makuuhuoneessa tai suuremmassa salissa tai käytävässä. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia valaisimen puhdistamisesta: Voit helposti pölyttää sen hiustenkuivaajan avulla.
//Eos valaisimet tuotetaan hanhensulista, jotka ovat ylijäämää ruokateollisuuden jäljiltä ja ne heitettäisiin pois muussa tapauksessa. Höyhenet, jotka muuten olisivat poltettu, on nyt uudelleen käytetty minimoiden ympäristövaikutukset. Jokaisella kerralla, kun Umage ostaa sulkia, he varmistavat sen, että saavat täyden dokumentaation siitä, että hanhia ei ole väärinkohdeltu ja että kaikki on EU-määräysten mukaisesti. Kaikki sulat pestään, keitetään, kuivataan ja käsitellään ennen kuin niitä käytetään kauniissa Eos valaisimissa. Umage keskittyy voimakkaasti ympäristöön ja eläinten hyvinvointiin, joten voit ostaa Eos valaisimen hyvällä omallatunnolla! //
Löydät asennusoppaan täältä.

Tuotetunnus (SKU): 5fdd9d3f038e Osasto: Avainsana tuotteelle