Eos Pöytävalaisin Medium Valkoinen/Musta – Umage

134.00 

Design
Søren Ravn Christensen for Umage
Konsepti
Vitan Eos Pöytävalaisin on täysin uniikki valaisin, joka on tehty hanhen höyhenistä. Upeiden höyhenten ansiosta valo loistaa pehmeän kauniisti. Ja tietysti myös valon ollessa sammuksissa valaisin on itsessään jo taideteos.
Aseta valaisin penkille tai ikkunalaudalle pienen prinsessan lastenhuoneeseen. Pöytävalaisinta voi myös käyttää yölamppuna. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia valaisimen puhdistamisesta: Voit helposti pölyttää sen hiustenkuivaajan avulla.
Eos pöytävalaisin on kauneimmillaan Ø35cm varjostimella, mutta voidaan myös käyttää varjostinta, jonka halkaisija on Ø45.
//Eos valaisimet tuotetaan hanhensulista, jotka ovat ylijäämää ruokateollisuuden jäljiltä ja ne heitettäisiin pois muussa tapauksessa. Höyhenet, jotka muuten olisivat poltettu, on nyt uudelleen käytetty minimoiden ympäristövaikutukset. Jokaisella kerralla, kun Umage ostaa sulkia, he varmistavat sen, että saavat täyden dokumentaation siitä, että hanhia ei ole väärinkohdeltu ja että kaikki on EU-määräysten mukaisesti. Kaikki sulat pestään, keitetään, kuivataan ja käsitellään ennen kuin niitä käytetään kauniissa Eos valaisimissa. Umage keskittyy voimakkaasti ympäristöön ja eläinten hyvinvointiin, joten voit ostaa Eos valaisimen hyvällä omallatunnolla! //
Löydät asennusoppaan täältä.

Tuotetunnus (SKU): ceedc62a0357 Osasto: Avainsana tuotteelle