Flowerpot Portable Pöytävalaisin VP9 Matt White – &tradition

169.00 

Design
Verner Panton for &tradition
Konsepti
Flowerpot Portable Pöytävalaisin VP9 Matt White on kannettava versio Verner Pantonin suositusta Flowerpot pöytävalaisimesta. Valaisimen korkeus on 29,5 cm ja halkaisija 16 cm, joten valaisin on hieman pienempi kuin alkuperäinen, jonka korkeus on 50 cm. Muutoin valaisin noudattaa Pantonin alkuperäistä designia; kaksi kupolinmuotoista varjostinta heijastavat ja suojaavat valoa.
Valaisin ladataan mukana tulevalla USB-latausjohdolla, jonka jälkeen se voidaan ottaa mukaan kodin kaikkiin tiloihin. Flowerpot VP9 omaa sisäänrakennetun LED-valonlähteen, jota voidaan himmentää 3-portiasesti; 100 %, 50 % tai 20 % valon voimakkuuksilla. Valoa voidaan säätää helposti varjostimen päällä olevasta kuulasta, jossa on touch-funktio.
Täydellä latauksella valaisinta voidaan käyttää 11 tuntia 100 % valon voimakkuudella. Jos valaisin on himmennetty tasolle 50 % tai 20 %, kestää valaisin pidempäänkin. Valaisimen IP-luokitus IP44 kertoo, että valaisin voidaan ottaa myös mukaan puutarhaan, terassille tai parvekkeelle, jossa se voi luoda kodikasta valaistusta.
Valittavina 10 eri väriä, näet ne täällä

Tuotetunnus (SKU): 46561c726a53 Osasto: Avainsana tuotteelle