IC C/W1 Kattovalaisin/Seinävalaisin Matta Musta – Flos

350.00 

Design Michael Anastassiades for Flos
Konsepti
IC C/W1 Seinävalaisin/Kattovalaisin Musta tasapainoilee yksinkertaisuuden ja eleganssin välillä temppuillen samalla muodon ja toiminnallisuuden kanssa. Yksinkertaiset valopallot lepäävät kapealla metallitangolla, joka ylpeänä valaisee messinkistä tai kromista pintaa.
HUOM!
Valonlähdettä valittaessa sinun tulisi huomioida, että kirkkaat/läpinäkyvät valonlähteet saattavat tehdä varjostimen opaalilasiin varjoja. Jos haluat välttyä näiltä mahdollisilta varjoilta, tulisi sinun hankkia mattalamppu, sillä tämä ei tuota varjoja varjostimeen. Valitse toiveidesi mukainen lamppu valikosta, tai tutustu laajaan lamppuvalikoimaamme.
IC C/W1 Seinävalaisin/Kattovalaisin on osa edistyksellistä pöytävalaisinten, lattiavalaisinten, seinävalaisinten ja riippuvalaisinten kokoelmaa, joka pitää kiinni vahvasti niiden suunnittelun peruslähtökohdista. Yksinkertainen ja kevyt muotoilu takaa valaisimen sopivuuden useisiin erilaisiin tilanteisiin.
Michael Anastassiades selittää kokoelman inspiraationlähteitä seuraavasti:
“Muistan kun katselin lyhytelokuvaa Tony Duncanista, jonglööraajasta, joka pyöritteli pallosarjaa kädellään ja käsivarsillaan. Olin aivan hypnotisoitunut hänen maagisista taidostaan ja siitä, miten hän sai tilanteen vaikuttamaan siltä kuin pallot olisivat aivan paikallaan.
Halusin ikuistaa tuon hetken. Sitten löysin Paul Cinqeuvallin vanhoja valokuvia, jotka tallensivat kontaktijonglöörauksen taiteena. Siitä alkoi minun urakkani. Kirjainlyhenne IC viittaa Britannian poliisien käyttämiin koodeihin, jotka viittaavat poliisin kadulla pysäyttämien ihmisten oletettuun etniseen taustaan, kun he raportoivat näistä poliisilaitokselle. IC1 tarkoittaa valkoista tai pohjoiseurooppalaista, IC2 välimerellistä tai espanjankieliestä, IC3 afrikkalaista tai karibialaista, ja niin edelleen. Tarina auttaa määrittelemään eri muodot.”

Tuotetunnus (SKU): 9d604a5da328 Osasto: Avainsana tuotteelle