IC C/W1 Seinävalaisin/Kattovalaisin Messinki – Flos

350.00 

Design Michael Anastassiades for Flos
Konsepti
IC C/W1 Seinävalaisin/Kattovalaisin Messinki tasapainoilee yksinkertaisuuden ja eleganssin välillä temppuillen samalla muodon ja toiminnallisuuden kanssa. Yksinkertaiset valopallot lepäävät kapealla metallitangolla, joka ylpeänä valaisee messinkistä tai kromista pintaa.
IC C/W1 Seinävalaisin/Kattovalaisin Messinki on osa edistyksellistä pöytävalaisinten, lattiavalaisinten, seinävalaisinten ja riippuvalaisinten kokoelmaa, joka pitää kiinni vahvasti niiden suunnittelun peruslähtökohdista. Yksinkertainen ja kevyt muotoilu takaa valaisimen sopivuuden useisiin erilaisiin tilanteisiin.
Michael Anastassiades selittää kokoelman inspiraationlähteitä seuraavasti:
“Muistan kun katselin lyhytelokuvaa Tony Duncanista, jonglööraajasta, joka pyöritteli pallosarjaa kädellään ja käsivarsillaan. Olin aivan hypnotisoitunut hänen maagisista taidostaan ja siitä, miten hän sai tilanteen vaikuttamaan siltä kuin pallot olisivat aivan paikallaan.
Halusin ikuistaa tuon hetken. Sitten löysin Paul Cinqeuvallin vanhoja valokuvia, jotka tallensivat kontaktijonglöörauksen taiteena. Siitä alkoi minun urakkani. Kirjainlyhenne IC viittaa Britannian poliisien käyttämiin koodeihin, jotka viittaavat poliisin kadulla pysäyttämien ihmisten oletettuun etniseen taustaan, kun he raportoivat näistä poliisilaitokselle. IC1 tarkoittaa valkoista tai pohjoiseurooppalaista, IC2 välimerellistä tai espanjankieliestä, IC3 afrikkalaista tai karibialaista, ja niin edelleen. Tarina auttaa määrittelemään eri muodot.”
Materiaali: messinkinen tai krominen perusta opaalilasisella varjostimella.
Kaikissa pöytä- ja lattiavalaisimissa on himmennin.

Tuotetunnus (SKU): c9c2deee5e94 Osasto: Avainsana tuotteelle