Karttakeskus Kessi Surnuvuono Øvre Pasvik, Topokartta

22.00 

Karttakeskus Kessi Surnuvuono Øvre Pasvik, Topokartta 1:50 000

Topokartat ovat vedenkestävälle ja repeytymättömälle materiaalille painettuja taitettuja maastokarttoja Suomesta. Kartat kestävät kovaa käyttöä ja taittelua, eivätkä ne kulu puhki. Pohja-aineistona on Maanmittauslaitoksen maastotietokanta, ja tietosisältö vastaa perinteisiä paperisia perus- ja maastokarttoja.

Topokarttojen lehtijako on sovitettu retkeilijän tarpeisiin. Lisäksi kartoille on merkitty symbolein autio- ja varaustuvat, ja kartta-aineisto jatkuu myös Norjan ja Ruotsin puolelle valtakunnanrajaa.

Topokartta on paras valinta sellaisille retkeilijöiden, kalastajien ja metsästäjien suosimille Lapin alueille, joilta ei ole julkaistu ulkoilukarttoja ja joilla liikkumista varten on joutunut hankkimaan useita perinteisiä maastokarttoja.

Karttalehti Kessi Surnuvuono Øvre Pasvik 1:50 000 kattaa Inarijärven itäpuolisen Vätsärin erämaa-alueen eteläosan, Inarijärven koillisosan sekä Øvre Pasvikin kansallispuiston Norjan puolella. Alueella kulkee Piilolan polku -vaellusreitti, ja se on yksi rauhallisimmista erämaista Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): fd9259708af3 Osastot: ,