Karttakeskus Marivaara Jaurujoki Uittipiekka, Topokartta

22.00 

Karttakeskus Marivaara Jaurujoki Uittipiekka, Topokartta 1:50 000

Topokartat ovat vedenkestävälle ja repeytymättömälle materiaalille painettuja taitettuja maastokarttoja Suomesta. Kartat kestävät kovaa käyttöä ja taittelua, eivätkä ne kulu puhki. Pohja-aineistona on Maanmittauslaitoksen maastotietokanta, ja tietosisältö vastaa perinteisiä paperisia perus- ja maastokarttoja.

Topokarttojen lehtijako on sovitettu retkeilijän tarpeisiin. Lisäksi kartoille on merkitty symbolein autio- ja varaustuvat, ja kartta-aineisto jatkuu myös Norjan ja Ruotsin puolelle valtakunnanrajaa.

Topokartta on paras valinta sellaisille retkeilijöiden, kalastajien ja metsästäjien suosimille Lapin alueille, joilta ei ole julkaistu ulkoilukarttoja ja joilla liikkumista varten on joutunut hankkimaan useita perinteisiä maastokarttoja.

Karttalehti Marivaara Jaurujoki Uittipiekka 1:50 000 kattaa Kemihaaran erämaan länsiosan Savukoskella, sen länsipuoliset alueet Lokan tekojärvelle asti sekä Urho Kekkosen kansallispuiston eteläreunan Sodankylässä. Marivaara on suosittu vaeltajien lähtöpaikka puiston erämaiseen itäosaan, jonka tunturit kohoavat Jaurujoen pohjoispuolella. Kemihaaran erämaa ja sitä ympäröivät alueet ovat kalastajien ja metsästäjien valtakuntaa.

Tuotetunnus (SKU): 176ac9a17a0e Osastot: ,