Karttakeskus Nunnanen Kalmakaltio Suukisjoki, Topokartta

22.00 

Karttakeskus Nunnanen Kalmakaltio Suukisjoki, Topokartta 1:50 000

Topokartat ovat vedenkestävälle ja repeytymättömälle materiaalille painettuja taitettuja maastokarttoja Suomesta. Kartat kestävät kovaa käyttöä ja taittelua, eivätkä ne kulu puhki. Pohja-aineistona on Maanmittauslaitoksen maastotietokanta, ja tietosisältö vastaa perinteisiä paperisia perus- ja maastokarttoja.

Topokarttojen lehtijako on sovitettu retkeilijän tarpeisiin. Lisäksi kartoille on merkitty symbolein autio- ja varaustuvat, ja kartta-aineisto jatkuu myös Norjan puolelle valtakunnanrajaa.

Topokartta on paras valinta sellaisille retkeilijöiden, kalastajien ja metsästäjien suosimille Lapin alueille, joilta ei ole julkaistu ulkoilukarttoja ja joilla liikkumista varten on joutunut hankkimaan useita perinteisiä maastokarttoja.

Karttalehti Nunnanen Kalmakaltio Suukisjoki 1:50 000 kattaa Enontekiön Hetan pohjoispuolisen Pöyrisjärven erämaa-alueen itäosan sekä Puljun erämaan pohjoisosan. Alueella on muun muassa kalastajien ja melojien suosimia jokia sekä maastopyöräilijöiden käyttämiä ajouria. Jahtikaudella seudulla liikkuu metsästäjiä.

Tuotetunnus (SKU): e38658c979ed Osastot: ,