Magnum 4202 Riippuvalaisin Valkoinen – Secto

1,139.00 

Design
Seppo Koho for Secto
Konsepti
Magnum 4202 suunniteltiin alun perin julkisia tiloja varten. Sen monumentaalinen ulkonäkö tekee siitä erinomaisen valinnan korkeakattoisiin huoneisiin.
Magnum 4202 on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon.
Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja.
Magnum 4202 on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua!

Tuotetunnus (SKU): ee82a0cd4435 Osasto: Avainsana tuotteelle