Multi-Lite Riippuvalaisin S All Brass – GUBI

570.00 

Design
Louis Weisdorf for GUBI
Konsepti
Multi-Lite Riippuvalaisin S All Brass on Louis Weisdorfin vuonna 1972 suunnittelema valaisin. Valaisin koostuu kahdesta sisemmästä sylinterin muotoisesta varjostimesta, kun taas kahta neljäsosa pallonmuotoista varjostinta muodostavat valaisimen uloimman varjostimen, jota voidaan kiertää erikseen keskiakselinsa ympäri. Tämä karakteristinen valaisin on vaivaton muuttaa useiksi erilaisiksi yhdistelmiksi, joissa valoa voidaan suunnata ylöspäin, alaspäin tai heijastaa epäsymmetrisesti luoden taiteellisen valon. Valaisimen rakenne ja säädettävät varjostimet tekevät siitä erittäin funktionaalisen ja kutsuvat sinua leikkimään valon kanssa.
Valaisinta on saatavilla useissa eri väreissä ja ympäröivää rengasta joko messinkisenä tai kromisena. Kiiltävät metallit ovat edelleen hitti Skandinaavisessa sisustuksessa ja tarjoavat erittäin ainutlaatuisen ilmeen. Sijoita valaisin sohva- tai ruokailupöydän ylle, jossa se valaisee kauniisti kokoontumispaikan ympäristöä tai sijoita valaisin johonkin talon pimeämpään nurkkaan, jossa valaisin voi valaista tilaa luoden koristeellisen ilmeen.
Tutustu koko Multi-Lite sarjaan täällä, sarjaan kuuluu riippuvalaisimia kahdessa eri koossa, lattiavalaisin sekä pöytävalaisin.

Tuotetunnus (SKU): 2cca7b968e9a Osasto: Avainsana tuotteelle