Näätämöjoki Sevettijärvi Silisjoki, Topokartta 1:50 000

22.00 

Näätämöjoen lohiapajat ja Kaldoaivin erämaan itäosa.

Topokartat ovat vedenkestävälle ja repeytymättömälle materiaalille painettuja taitettuja maastokarttoja Suomesta. Kartat kestävät kovaa käyttöä ja taittelua, eivätkä ne kulu puhki. Pohja-aineistona on Maanmittauslaitoksen maastotietokanta, ja tietosisältö vastaa perinteisiä paperisia perus- ja maastokarttoja.

Topokarttojen lehtijako on sovitettu retkeilijän tarpeisiin. Lisäksi kartoille on merkitty symbolein autio- ja varaustuvat, ja kartta-aineisto jatkuu myös Norjan ja Ruotsin puolelle valtakunnanrajaa.

Topokartta on paras valinta sellaisille retkeilijöiden, kalastajien ja metsästäjien suosimille Lapin alueille, joilta ei ole julkaistu ulkoilukarttoja ja joilla liikkumista varten on joutunut hankkimaan useita perinteisiä maastokarttoja.

Karttalehti Näätämöjoki Sevettijärvi Silisjoki 1:50 000 kattaa Näätämöjoen koko Suomen puolisen osuuden sekä Silisjoen Kaldoaivin erämaan itäosassa Sevettijärven pohjoispuolella. Näätämöjoki on suosittu lohenkalastajien keskuudessa, ja kartan alueella kulkee Sevettijärvi-Nuorgam-vaellusreitin eteläosa.

Painovuosi 2019

Tuotetunnus (SKU): 07d73476c01b Osastot: ,