Nostalgia Riippuvalaisin SO3 Kromi – Studio Italia Design

593.00 

Design
Dima Loginoff for Studio Italia Design
Konsepti
Nostalgia Riippuvalaisin SO3 on ilahduttava sekoitus mennyttä ja tulevaa. Raikas, uusi LED-teknologia on yhdistetty kauniiseen, vanhaa henkeä puhkuvaan käsin puhallettuun lasiseen varjostimeen.
Nostalgia -riippuvalaisimet ovat saatavana neljässä upeassa värissä, jotka voidaan joko sekoittaa yhteen ainutlaatuisen ilmeen luomiseksi tai valita samankaltaisuuksiensa vuoksi, mikäli etsit jotakin hillitympää. Nostalgia -riippuvalaisimia on saatavilla kolmessa eri versiossa, jotka leikittelevät koolla ja muodolla kuitenkaan vaarantamatta nostalgiasta muotokieltä.
Voit valita kristallisen, kromisen, kultaisen ja romanttisen ruusukullan väliltä, joista jokainen on saatavana kolmessa eri koossa: SO1, SO2 ja SO3. Sinulla on siis kaikki valinnanvapaus maailmassa yhdistellä valaisimia keskenään juuri niin kuin haluat.
LED-yksikkö ei tarvitse erillistä ohjainta. Valaisimet ovat himmennettäviä, vaikkakaan vanhemmat himmenninyksiköt eivät niissä toimi, eivätkä kaikki nykyaikaiset LED-himmentimet käy niihin.

Tuotetunnus (SKU): 909233bfd6c4 Osasto: Avainsana tuotteelle