Owalo 7030 Seinävalaisin Pähkinä – Secto

676.00 

Design
Seppo Koho for Secto
Konsepti
Secton ainutlaatuinen Owalo 7030 -seinävalaisin voidaan kääntää siten, että valo osuu juuri siihen missä sitä eniten tarvitset. Ihanteellinen valaisin lukulampuksi sängyn viereen.
Valaisin on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon.
Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja.
Owalo 7030 on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua!

Tuotetunnus (SKU): 6afd0601ce04 Osasto: Avainsana tuotteelle