Petzl Reactik paristoadapteri AAA

24.90 

Paristoadapteri Petzl Reactik -sarjan reaktiivisille LED otsavalaisimille. Valaisimen akku voidaan korvata tällä 3 kpl AAA paristoja (ei sis.) hyödyntävällä adapterilla. Adapterista on iloa silloin kun akku on päässyt vahingossa tyhjenemään tai kun akku on latautumassa ja valaisinta halutaan käyttää samaan aikaan, tai kun halutaan edullinen ja luotettava varavirtalähde esim. vaellukselle tai pitkäaikaiseen työkäyttöön tms. olosuhteisiin, joissa ei ole latausmahdollisuutta lähellä kun akku on käytetty loppuun. 
 
Paristokäyttö laskee valaisimen tuottaman valovirran 40 %:iin verrattuna akkukäyttöön.
Paristokäyttö mahdollistaa valaisimien käytön ainoastaan CONSTANT LIGHTING vakiovoimakkuustilassa. Paristokäytöllä reaktiivinen käyttö ei ole mahdollista, eikä My Petzl Light mobiilisovelluksen tarjoamia muokkausmahdollisuuksia Bluetoothin kautta ole hyödynnettävissä.
Soveltuu alkaliparisoille, ladattaville Ni-MH akuille ja litiumparistoille. Litiumparistot kaksinkertaistavat paloajan ja ladattavat Ni-Mh akut kasvattavat paloaikaa 50 %. Mikäli adapterissa käytetään ladattavia sormiparistoakkuja, niitä ei ole mahdollista ladata adapterissa.
 
Tekniset tiedot:
Paino vain 15 g. Paino paristoineen (ei sisälly toimitukseen) 45 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
 
Yhteensopivat Petzl LED valaisimet:
Reactik+: E95HNE ja E95HMI
Reactik: E92HNE ja E92HMI
Tikka RXP: E95 RC ja E95 RN 
Tikka R+: E92 RB ja E92 RC ja E92 RT