PH 5 Riippuvalaisin Modern White – Louis Poulsen

775.00 

Design
Poul Henningsen for Louis Poulsen
Konsepti
PH 5 Riippuvalaisimen Modern White on suunnitellut Poul Henningsen (1894-1967) vuonna 1958, tämä valosuunnittelun pioneeri omisti suurimman osan elämästään sähkövalon kesyttämiseen.
Maailmankuulu PH 5 on kehitetty vastauksena lamppujen koko ja muoto muutoksiin, joita lamput olivat läpikäymässä. Riippumatta siitä, kuinka valaisin on asennettu – tai käytettävän valonlähteen tyypistä ja voimakkuudesta – PH 5 on täysin häikäisemätön.

PH 5:n juhlavuoden kunniaksi Louis Poulsen on julkaissut PH 5:n valaisimelle samat kirkkaat värivaihtoehdot kuin 2017 julkaistulle PH 5 Minille, jonka ylävarjostimen halkaisija on 30 senttimetriä.
PH 5 ja PH 5 mini on saatavilla värivaihtoehdoissa: Classic, uusi Modern White ja kuusi rohkeaa väriyhdistelmää, joissa väri on tummimmillaan ylhäällä ja vaalenee asteittain varjostin varjostimelta alas: Hues of Orange, Hues of Rose, Hues of Red, Hues of Green, Hues of Blue ja Hues of Grey.
Nämä värikkäät vaihtoehdot tarjoavat paljon mahdollisuuksia sisustussuunnitteluun ja lisäävät modernin ja persoonallisen kosketuksen kotiisi.

Tuotetunnus (SKU): d2a5b22edf69 Osasto: Avainsana tuotteelle