Romeo Moon S2 Riippuvalaisin – Flos

588.00 

DesignPhilippe Starck for Flos
Konsepti
Romeo Moon S2 on luonteeltaan eurooppalaishenkinen ja kuuluu Starckin romanttiseen kokoelmaan. Valaisimessa on yksinkertainen ja kirkas lasinen varjostin. Kokoelma on täydellinen sekä koteihin että työpaikoille. Mikäli haluat dramaattisempaa ulkoasua, voit käyttää riippuvalaisimia osana ryhmää.
Romeo Moon S2 riippuvalaisimen kauniissa lasisissa varjostimissa on ainutlaatuista lasitaidetta, joka miellyttää silmää olipa valaisin päällä tai ei.
Valaisimen ollessa pois päältä urat, lasin paksuus sekä varjostin erottuvat hyvin. Valaisimen ollessa päällä sisäinen diffuuseri tulee näkyviin ja antaa valaisimelle uuden mittakaavan, joka heijastaa valoa huoneeseen.
Valaisimessa on E27 -pistoke, joka antaa mahdollisuuden käyttää laajaa valikoimaa valonlähteitä, mikä tekee valaisimen käytöstä hyvin joustavaa.
Valaisimessa on yleensä voimakas halogeenilamppu, minkä ansiosta valaisin on täysin himmennettävä. Mikäli haluat rajoittaa energiankulutusta, voit valita laajasta valikoimasta energiatehokkaista LED- tai energiansäästölampuista.

Tuotetunnus (SKU): 7f4515471bfc Osasto: Avainsana tuotteelle