Saunavaha 0

Saunavaha 0,9L, ruskea – Ilves-maalit

12.90 

Soveltuu saunan ja muiden sisätilojen puupintojen käsittelyyn. Soveltuu lauteille sekä paneeliseiniin ja -kattoihin, puuoviin ja puisiin ikkunanpuitteisiin sekä käsittelemättömiin puukalusteisiin sisätiloissa. Imeytyy puuhun ja muodostaa likaa ja vettä hylkivän mattapinnan.

ESIKÄSITTELY UUDET PINNAT: Puhdista pinta liasta ja pölystä. Kostuta kevyesti vesisumulla, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly.
ESIKÄSITTELY AIEMMIN KÄSITELLYT PINNAT: Pese pinta nestemäisellä saunanpesuaineella harjaten (ei mäntysuovalla) ja huuhtele pinta huolella. Anna kuivua vähintään seuraavaan päivään. Hio pintaa hienolla hiomapaperilla, jotta vaha imeytyy ja tarttuu hyvin puuhun. Poista hiontapöly. Ei sovellu aiemmin vahatulle, öljytylle, maalatulle tai lakatulle pinnalle, mikäli pintaa ei hiota pois.
KÄYTTÖOHJE: Suojaa lattiat hyvin. Sekoita Ilves Saunavaha huolellisesti. Levitä pensselillä tai sienellä yhteen kertaan puun syiden suuntaan. Anna kuivua ja toista käsittely tarvittaessa seuraavana päivänä. Toinen käsittelykerta syventää värillisen saunavahan väriä. Sivele tuotetta ohuesti, älä tee liian paksuja kerroksia. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta hyvin. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen tai käytä suojahansikkaita. Riittoisuus: 10-14 m2/l puulaadusta riippuen. Kuivumisaika: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 12 h. Käyttöönottokuiva vuorokauden kuluttua.

Tuotetunnus (SKU): 440f03db46ed Osasto: