Sistema FreshWorks iso rasia 1.9 l

Sistema FreshWorks iso rasia 1.9 l

12.90 

Sistema FreshWorks -säilytysrasioissa kasvikset säilyvät jopa 80 % pidempään kuin tavanomaisissa säilytysrasioissa tai kaupan myyntipakkauksissa. Rasioiden teho perustuu FRESHVENT™-kannen teknologiaan. Patentoitu suodatin säätelee happi- ja hiilidioksidivirtoja luonnollisesti, jolloin rasian sisälle syntyy kasvisten säilymisen kannalta ihanteellinen ympäristö. Myös CRISP TRAY™-alusta hidastaa pilaantumista, koska se suojelee kasviksia pohjan kosteudelta ja edistää ilman kiertämistä rasiassa.
Freshvent™ -kannen suodatin kestää koko rasian eliniän, joten sinun ei tarvitse murehtia sen vaihtamisesta (toisin kuin aktiivihiilisuodattimia hyödyntävien rasioiden tapauksessa). FreshWorks™ -rasiat ovat konepesunkestäviä ja ne valmistetaan Uudessa-Seelannissa laadukkaasta ftalaatti- ja BPA-vapaasta muovista. Rasiat kestävät myös pakastuksen.
Iso suorakaiteen muotoinen rasia on kuin tehty parsalle, kurkulle ja muille pitkänmallisille vihanneksille. Rasian muoto sopii loistavasti myös lehtikaalillle!
FreshWorks™-rasiat ovat erinomainen apuväline taistelussa ruokahävikkiä vastaan.
Korkeus: 105 mm Leveys: 305 mm Syvyys: 140 mm Paino: 0,326 kg 

Tuotetunnus (SKU): 5f856b307268 Osastot: , ,