Ticket To The Moon Hammock Single yhden hengen riippumatto sininen/oranssi

42.90 

Levänneenä ihminen on parhaimmillaan. Laskuvarjokankaisessa riippumatossa on hyvä olla ja se mahtuu pakattuna pieneen tilaan. Hippiäisen kevyt kantaa kaikkialle rentoutumista varten.

Hammock on listattu Madventures -seikkailijan oppaan ”Must Have TOP-10” -varustelistalle. HUOM! Kiinnitysnarut eivät sisälly toimitukseen, suosittelemme hankkimaan 2 x 2m kestävän köydenpätkän, ne voi sulloa kuljetuspussin sisään samaan aikaan Hammockin kanssa.

Materiaali kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä tarjoten näin mitä mukavimmat unet ja fiiliksen. Kestää kosteutta, kuivaa nopeasti ja karkottaa ikävän. Materiaali sallii kehon myös hengittää joten hiki ei nouse pintaan ja on hyvä olla. Toimitetaan integroidussa puolikuun mallisessa kuljetuspussissa joka toimii myös tyynynä ja tarvittaessa istuinalusenakin. Pussin molemmissa päissä lenkit joista se voidaan kiinnittää krarabiineilla (ei sis.) vaikka repun päälle. – Koukut päissä ruostumatonta terästä. – Paino vain 470g. – Kesto 160kg. – Koko 3,20m x 1,50m. – Pakattuna kuljetuspussiin 30cm x 9cm x 9 cm. – Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. – Valmistettu Balilla.

Tuotetunnus (SKU): 56cc28172389 Osastot: , ,