Tolomeo MICRO Lattiavalaisin Alu – Artemide

357.00 

Design
Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide
Konsepti
Artemiden Tolomeo- lattiavalaisin on alkujaan lähtöisin vuodelta 1987 ja se on epäilemättä yksi maailman suosituimmista valaisimista – todellinen edelläkävijä suunnittelussa, valaistuksessa, mukavuudessa ja esteettisyydessä.
Yksi syy Tolomeon suosioon on sen täysin säädettävän rungon joustavuus, joka mahdollistaa valon täydellisen hallinnan. Laadukkailla materiaaleilla ja vankalla ammattitaidolla on tietenkin myös osansa asiassa.
Tolomeo on yksi Artemiden monista moderneista klassikoista. Valaisin on voittanut lukuisia palkintoja ensiesittelynsä jälkeen. Mukaan mahtuu SNAI Oscar des Architectes d’Interieur Paris ja vuoden 1987 HAUS Industrieform Deutschland palkinto sekä arvostettu Compasso d’Oro-palkinto parhaasta suunnittelusta vuodelta 1989. Viimeisimmät voittonsa valaisin on saanut Observeur du Design Parisista vuonna 2001 sekä Designpreis vuonna 2008.
Tämä valaisin sopii niin yksityisiin koteihin, toimistoihin, hotelleihin kuin kirjastoihinkin – vain mielikuvitus on rajana. Tolomeo- kokoelma sisältää pöytä-, katto-, seinä- ja lattiavalaisimet. Mukaan mahtuu myös riippuvalaisimia useina eri kokoina, väreinä ja viimeistelyillä.
Artemidella on laaja tuotevalikoima. Mikäli haluamaasi valaisinta ei löydy varastosta, toimitusaika vaihtelee 2-3 viikkoon. Ajoittain Artemiden on vaikeaa pitää kaikkia valaisimia varastossa samanaikaisesti.

Tuotetunnus (SKU): 9912e22f4065 Osasto: Avainsana tuotteelle