Tolomeo MICRO Pöytävalaisin w/Kiinnike Sininen – Artemide

205.00 

Design
Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide
Konsepti
Artemiden Tolomeo- valaisin on alkujaan lähtöisin vuodelta 1987 ja se on epäilemättä yksi maailman suosituimmista pöytävalaisimista – todellinen edelläkävijä suunnittelussa, valaistuksessa, mukavuudessa ja esteettisyydessä.
Yksi syy Tolomeon suosioon on sen täysin säädettävän rungon joustavuus, joka mahdollistaa valon täydellisen hallinnan. Laadukkailla materiaaleilla ja vankalla ammattitaidolla on tietenkin myös osansa asiassa.
Tolomeo on yksi Artemiden monista moderneista klassikoista. Valaisin on voittanut lukuisia palkintoja sen esittelyn jälkeen. Mukaan mahtuu niin SNAI Oscar des Architectes d’Interieur Paris kuin HAUS Industrieform Deutschland in 1987 palkinnot sekä arvostettu Compasso d’Oro-palkinto parhaasta suunnittelusta vuodelta 1989. Viimeisimmät voittonsa valaisin on saanut Observeur du Design Parisista vuonna 2001 sekä Designpreis vuonna 2008.
Tämä valaisin sopii niin yksityisiin koteihin, toimistoihin, hotelleihin kuin kirjastoihinkin – vain mielikuvitus on rajana. Tolomeo- kokoelma sisältää pöytä-, katto-, seinä- ja lattiavalaisimet. Mukaan mahtuu myös riippuvalaisimia useina eri kokoina, väreinä ja viimeistelyillä.
Huomioi, ettei MICRO- ja MIDI- malleissa ole kytkintä varjostimessa.
Artemidella on laaja tuotevalikoima. Mikäli haluamaasi valaisinta ei löydy varastosta, toimitusaika vaihtelee 2-3 viikkoon. Ajoittain Artemiden on vaikeaa pitää kaikkia valaisimia varastossa samanaikaisesti.

Tuotetunnus (SKU): e2d144096e9b Osasto: Avainsana tuotteelle